15ruso Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Prečo ked prepíšem veci v šablóne napr. navigacny panel polozka home na domov,contact us na kontakt v príslušnom .tpl tak to na stránke inak nezobrazí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Liska Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Stránku je nutné pravdepodobne prekompilovať. Skúsil by som vynútiť kompiláciu a vypnúť cache. Ak by to nepomohlo, tak ešte vymazať prestashop cache. Ale takéto veci by som asi radšej riešil v preklade témy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
15ruso Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 Stránku je nutné pravdepodobne prekompilovať. Skúsil by som vynútiť kompiláciu a vypnúť cache. Ak by to nepomohlo, tak ešte vymazať prestashop cache. Ale takéto veci by som asi radšej riešil v preklade témy. Čo znamená kompilovať? Nič sa mi tým nemôže zmazať alebo pokašľať ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bene58 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Jednoducho v adresary tools\smarty\compile\ vymaz vsetko okrem suboru index.php a znova nacitaj stranku a je hotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_matis_ Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Aby si to stale nemusel mazat, tak v Nastavenia->Vykon nastav: Vynútiť kompiláciu: Áno Vyrovnávacia pamäť: Nie ked dorobis zmeny, nezabudni to vratit naspat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
15ruso Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 Jednoducho v adresary tools\smarty\compile\ vymaz vsetko okrem suboru index.php a znova nacitaj stranku a je hotovo. Ponuku smarty tam absolútne nemám Link to comment Share on other sites More sharing options...
15ruso Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 Aby si to stale nemusel mazat, tak v Nastavenia->Vykon nastav: Vynútiť kompiláciu: Áno Vyrovnávacia pamäť: Nie ked dorobis zmeny, nezabudni to vratit naspat. Vrátiť na ktoré predvolené hodnoty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
15ruso Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 Vrátiť na ktoré predvolené hodnoty? Vyriešené pomocou kompilácie...Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
_matis_ Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Vrátiť na ktoré predvolené hodnoty? Vynútiť kompiláciu: Nie Vyrovnávacia pamäť: Áno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts