fureteur Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Buna ziua, Am facut upgrade la 1.4.7.0 dar nu merge sistemul de comanda cu ramburs. La confirmare de comanda nu merge... de 3 zile eu incerc sa inteleg untel e problemul dar nu vad... Cineva are un sfat sau o idea ? site-ul : http://www.piese-mz.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 incearca sa scoti ssl afara ai o comanda de la test stergeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fureteur Posted February 14, 2012 Author Share Posted February 14, 2012 Am desactivat ssl, a sters cache-ul dar tot asa... Nu merge mai departe... incearca sa scoti ssl afara ai o comanda de la test stergeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fureteur Posted February 14, 2012 Author Share Posted February 14, 2012 Nu am primit comanda de la test stergeo. S-a enregistrat cosul (pre-comanda) dar comanda nu a fost validata. Asta e problemul. ai o comanda de la test stergeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fureteur Posted February 14, 2012 Author Share Posted February 14, 2012 Merge cu alt mod de plata (prin OP de exemplu) dar nu cu plata la livrare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 copiaza din nou modulul de plata la livrare poate acolo ai ceva in neregula, sau da un reset la modulul respectiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
fureteur Posted February 14, 2012 Author Share Posted February 14, 2012 Nu merge. copiaza din nou modulul de plata la livrare poate acolo ai ceva in neregula, sau da un reset la modulul respectiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
fureteur Posted February 16, 2012 Author Share Posted February 16, 2012 Ai gandit bine de la inceput. Nu am desactivat cum trebuie SSL. Acum merge. Eu nu inteleg. E un Bug prestashop atunci. Eu platesc optiuna SSL si nu se poate folosi. Mersi Costi43 pentru ajutor copiaza din nou modulul de plata la livrare poate acolo ai ceva in neregula, sau da un reset la modulul respectiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbuster Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 de unde ai dezactivat ssl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Augusta2013 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Ma bag si eu in discutie, pe site-ul meu mergea comanda cu cash la livrare, acum nu mai merge la ..module/cashondelivery/validation apare pagina goala clientului, comanda este notificata in back office, insa nu primesc mail de confirmare si nici clientul nu primeste mail de confirmare. Mentionez ca magazinul a fost mutat de catre cei cu gaduirea pe un alt server (am upgradat pachetul). Cand fac proba functioneaza emailul de test, clientul primeste mail cand isi face cont nou, insa pentru comanda nimeni nu primeste nimic. Aveti o idee? Am dezinstalat si instalat modulele de plata/ cash si transfer bancar si nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Augusta2013 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Ma bag si eu in discutie, pe site-ul meu mergea comanda cu cash la livrare, acum nu mai merge la ..module/cashondelivery/validation apare pagina goala clientului, comanda este notificata in back office, insa nu primesc mail de confirmare si nici clientul nu primeste mail de confirmare. Mentionez ca magazinul a fost mutat de catre cei cu gaduirea pe un alt server (am upgradat pachetul). Cand fac proba functioneaza emailul de test, clientul primeste mail cand isi face cont nou, insa pentru comanda nimeni nu primeste nimic. Aveti o idee? Am dezinstalat si instalat modulele de plata/ cash si transfer bancar si nimic. Nu imi da nimeni nici o idee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
utzu87 Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Ma bag si eu in discutie, pe site-ul meu mergea comanda cu cash la livrare, acum nu mai merge la ..module/cashondelivery/validation apare pagina goala clientului, comanda este notificata in back office, insa nu primesc mail de confirmare si nici clientul nu primeste mail de confirmare. Mentionez ca magazinul a fost mutat de catre cei cu gaduirea pe un alt server (am upgradat pachetul). Cand fac proba functioneaza emailul de test, clientul primeste mail cand isi face cont nou, insa pentru comanda nimeni nu primeste nimic. Aveti o idee? Am dezinstalat si instalat modulele de plata/ cash si transfer bancar si nimic. Aceeasi problema o am si eu. Ai gasit vreo rezolvare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts