Jump to content

Szukam speca który wykona konfigurstor felg aluminiowych na PS 8.0.5

Recommended Posts

Hej, jak w temacie potrzebuję wprowadzić do swijego sklepu konfigurator który będzie wyświetlał warianty rozmiarowe po wybraniu modelu i rocznika samochodu. mam wstepnie przygotowany taki konfigurstor oparty gdzie kategorie i podkategorie sa mpodelami i rocznikami aut, natomiast lista pasujacych felg wyświetla się podczepiona jako link wygenerowany przez moduł Advanced search 5. ale 1 problem że konfigurowanie tego jest mozolne, a wczytywanie wyników trochę za powolne. może da sie to zorganizować lepiej i sprawniej. 

• Like 1

Cześć,

Tak, jest to jak najbardziej możliwe w PrestaShop 8, jednak tego typu konfiguratory zazwyczaj działają najlepiej przy rozwiązaniach tworzonych na miarę. Moduły wyszukiwania zaawansowanego szybko dochodzą do swoich ograniczeń i potrafią zwalniać.

Przy dobrze zaprojektowanej strukturze danych i dynamicznym ładowaniu można uzyskać płynne i niezawodne rozwiązanie.
Jeśli chcesz, możemy porozmawiać o Twoim obecnym rozwiązaniu lub o możliwościach jego usprawnienia.

Pozdrawiam,

witam, po przemyśleniu, dużo pracy włozyłem w przygotowanie tego konfiguratora w formie jakiej jest obecnie. dlatego chciałbym przerobić go tylko graficznie. myślę że głównie miałoby to działać w javascripcie. jak ktoś jest mocny w efektach graficznych to proszę o kontakt