Jump to content

Edit History

krzysztofsz

krzysztofsz

Cześć,

mam problem z modułem Quiz&Contest. Moduł ten mam już mam od paru ale jest z nim taki problem że po zaznaczeniu odpowiedzi i przejściu "DALEJ" widok tego testu przesuwa stronę na sam dół i aby zobaczyć wynik i zaakceptować regulamin należy przesunąć stronę do góry.

Tu podaje przykład Przykład testu quiz & contest (nie musimy nic zaznaczać w teście aby przejść dalej)

krzysztofsz

krzysztofsz

Cześć,

mam problem z modułem Quiz&Contest. Moduł ten mam już mam od paru ale jest z nim taki problem że po zaznaczeniu odpowiedzi i przejściu "DALEJ" widok tego testu przesuwa stronę na sam dół i aby zobaczyć wynik należy przesunąć stronę do góry.

Tu podaje przykład Przykład testu quiz & contest (nie musimy nic zaznaczać w teście aby przejść dalej)

krzysztofsz

krzysztofsz

Cześć,

mam problem z modułem Quiz&Contest. Moduł ten mam już mam od paru ale jest z nim taki problem że po zaznaczeniu odpowiedzi i przejściu "DALEJ" widok tego testu przesuwa stronę na sam dół i aby zobaczyć wynik należy przesunąć stronę do góry.

Dzieje się tak jeżeli robimy test przez urządzenia stacjonarne, na mobilnym strona wraca do góry.

krzysztofsz

krzysztofsz

Cześć,

Dzieje się tak jeżeli robimy test przez urządzenia stacjonarne, na mobilnym strona wraca do góry.

Tu podaje przykład Przykład testu quiz & contest

krzysztofsz

krzysztofsz

Cześć,

mam problem z modułem Quiz&Contest. Moduł ten mam już mam od paru ale jest z nim taki problem że po zaznaczeniu odpowiedzi i przejściu "DALEJ" widok tego testu przesuwa stronę na sam dół i aby przejść dalej należy przesunąć stronę do góry.

Tu podaje przykład Przykład testu quiz & contest

• Create New...