ls29 Posted Wednesday at 10:03 AM Share Posted Wednesday at 10:03 AM Cześć, Dodałem język Niemiecki do Presta,z paska zmiana języka na stronie głównej zmieniam na niemiecki ale Presta wraca do języka domyślnego nie chce się przełączyć na język niemiecki. Gdzie leży problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 przemex Posted Wednesday at 10:06 AM Share Posted Wednesday at 10:06 AM Sprawdzanie IP, geolokalizacja, moduł dodatkowy przełączający na dany język oraz walutę wedle kraju wejścia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ls29 Posted Wednesday at 10:11 AM Author Share Posted Wednesday at 10:11 AM a jak to zmienić. Bo mam dodany język angielski i bez problemu mogę zmienić sobie na angielski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 przemex Posted Wednesday at 10:21 AM Share Posted Wednesday at 10:21 AM A ten niemiecki wogóle się włącza na sekundę widzisz go ? bo wygląda jakby nie był poprawnie zainstalowany albo niemiecki połączony z polskim w ustawieniach języka Międzynarodowy - Lokalizacja - Języki Edytuj: Deutsch masz wszystko poprawnie pod niemiecki typu Kod ISO, kod języka pod Niemcy ustawione ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ls29 Posted Wednesday at 10:28 AM Author Share Posted Wednesday at 10:28 AM takie mam ustawienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ls29
Cześć,
Dodałem język Niemiecki do Presta,z paska zmiana języka na stronie głównej zmieniam na niemiecki ale Presta wraca do języka domyślnego nie chce się przełączyć na język niemiecki.
Gdzie leży problem ?
4 answers to this question
Recommended Posts