Tomskór Posted Thursday at 12:27 PM Share Posted Thursday at 12:27 PM Witajcie, Zastanawiam się nad utworzeniem nowego sklepu fashion i szukam fajnych szablonów dla nowej presta 9.0 co polecacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemex Posted Thursday at 12:41 PM Share Posted Thursday at 12:41 PM Polscy programiści Angarthemes lub Waterhouse wygooglujesz sobie dopisz do słowa szukanego PrestaShop czyli watehouse prestashop waterhouse ma elementor czyli graficzną edycję praktycznie całego szablonu ma to swoich zwolenników jak i przeciwników pięknie się prezentuje jednak jego wdrożenie nie jest wcale takie proste, za to szablony angarthemes instalacja banalna ale sam szablon nie daję pełnej możliwości edycji grafiki w trybie graficznym tak swobodnie jak waterhouse (chyba że potrafisz programować i znasz css) ogólnie z szablonami do PrestaShop jest ciężko sporo programistów to hindusi, chinczycy nie wiesz na kogo trafisz i jak w kodzie napisał szablon, ja z polaków znam tylko tych dwóch i często wdrażałem ich szablony chyba że ktoś coś jeszcze doda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomskór Posted Thursday at 01:35 PM Author Share Posted Thursday at 01:35 PM (edited) Gdzieś mi się już pokazał Warerhouse, czy ktoś wdrażał jego szablon na 9.0, są jakieś problemy ? Edited Thursday at 01:36 PM by Tomskór (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemex Posted Thursday at 01:47 PM Share Posted Thursday at 01:47 PM [PS 9.x] 4.8.0 - 04.09.2025 ------------------------ - compatiblity upgrade for Prestashop 9, wczęsniej była Beta teraz jest już oficjalna nie będzie problemu. Wdrażam te szablony i wykonuję na nich sklepy i muszę uprzedzić że nie jest to wcale takie proste trochę wiedzy trzeba mieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago @Tomskór masz już domenę pod nowy sklep? Jeśli nie to odezwij się na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts