8 hours ago, Krystian Podemski said:Wersja 9.0.0 miała problem z aktualizacją modułów. Wersja 9.0.1 rozwiązała ten problem. Aktualizacja z 9.0.0 na 9.0.1 nie powinna sprawić problemu, jeśli miałeś jakieś kłopoty byłoby świetnie gdybyś opisał co się stało. Zespół który zajmuje się Update Assistant jest bardzo resposywny i zależy im na rozwiązywaniu jakichś scenariuszów brzegowych, które czasami się po prostu zdarzają.
Dzięki za info. Ja już rozpocząłem pracę z wersją PS 8.2.3 i w zasadzie nie napotykam na jakieś większe problemy a "wypadku" z 9.0.* nie udokumentowałem za bardzo. W skrócie ci opiszę co robiłem. Użyłem asystenta aktualizacji 9.0.0 do 9.0.1. W trakcie procesu wykonywałem instrukcje, między innymi wykonałem kopię zapasową. Operacja się nie udała, była seria błędów i ostrzeżeń i dostępny przycisk przywracania. Użyłem go, ale niestety, Presta się już nie podniosła. Również widziałem tylko serię komunikatów o błędzie. Załączam screen, ale zaznaczam, że to nie jest dokładnie z tej operacji, ale wygląda bardzo podobnie do screenów po aktualizacji i po próbie przywrócenia.
.png.022b5452a8f28f552bc9430097a16da2.png)