iptom Posted October 6 Share Posted October 6 Je že kdo postavil trgovino na zadnji verziji prestashop 9 .. kakšne izkušnje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted Monday at 10:15 AM Share Posted Monday at 10:15 AM nisem še testiral bom pa v prihodnjih tednih tudi to šel pogledati. Čakam da razvijalec moje preobleke pripravi za to verzijo. lp Martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
LD Modules Posted Monday at 01:45 PM Share Posted Monday at 01:45 PM različica 9 je stabilnejša in prinaša resnično osvežitev na strani back-office, vendar nekateri moduli še niso združljivi, zato je potrebna previdnost. Lep dan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Patron Posted Monday at 02:50 PM Share Posted Monday at 02:50 PM Moj odgovor: Če niste razvijalec ali programer, priporočam, da počakate na različico PrestaShop 9.0.1. Različica 9.0.0 je predstavljena kot pripravljena za produkcijo, vendar se v resnici obnaša kot javna beta – še vedno vsebuje odprte težave, ki vplivajo na stabilnost in združljivost z mnogimi moduli. Za vse, ki imajo delujočo trgovino, je bolje počakati na različico 9.0.1 (ali novejšo), preden nadgradite ali zaženete novo spletno mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LD Modules Posted Monday at 04:17 PM Share Posted Monday at 04:17 PM 1 hour ago, El Patron said: Moj odgovor: Če niste razvijalec ali programer, priporočam, da počakate na različico PrestaShop 9.0.1. Različica 9.0.0 je predstavljena kot pripravljena za produkcijo, vendar se v resnici obnaša kot javna beta – še vedno vsebuje odprte težave, ki vplivajo na stabilnost in združljivost z mnogimi moduli. Za vse, ki imajo delujočo trgovino, je bolje počakati na različico 9.0.1 (ali novejšo), preden nadgradite ali zaženete novo spletno mesto. Popolnoma se strinjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts