Tomi14 Posted July 7 Share Posted July 7 Czy ktoś wie może jak to naprawić i czemu się tak psuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WisQQ Posted July 7 Share Posted July 7 32 minuty temu, Tomi14 napisał: Czy ktoś wie może jak to naprawić i czemu się tak psuje? A co dokładnie chcesz naprawić? W magazynie: towar na stanie magazynu. Dostępny: towar na stanie lub można zamawiać gdy jest 0 Niedostępny: brak towaru na stanie oraz nie można zamówić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted July 8 Author Share Posted July 8 No... Nie wiedziałem o tym. Wydaje mi się że wszystkie produkty mam w dwóch stanach: 0 - niedostępny nie można zamawiać >1 - dostępny, można zamawiać Jak znaleźć ten produkt który nie jest na stanie, a można go zamawiać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WisQQ Posted July 8 Share Posted July 8 2 godziny temu, Tomi14 napisał: No... Nie wiedziałem o tym. Wydaje mi się że wszystkie produkty mam w dwóch stanach: 0 - niedostępny nie można zamawiać >1 - dostępny, można zamawiać Jak znaleźć ten produkt który nie jest na stanie, a można go zamawiać? Sprawdź wpierw ustawienie globalne w preferencje produkty>stan produktów>Zezwól na zamawianie produktów których nie ma na stanie. Jeżeli ta opcja wyłączona sprawdź w bazie danych, który produkt ma ustawioną możliwość zamawiania gdy brak na stanie. Najłatwiej znaleźć go w bazie danych, tabela product kolumna out_of_stock. * @param int $out_of_stock * - O Deny orders * - 1 Allow orders * - 2 Use global setting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts