Them0s Posted May 16 Share Posted May 16 (edited) Mam taki problem... Przy próbie płatności w Przelewy24 Sandbox wybieram zapłać. Następnie ładuje się "przekierowanie" I na mojej stronie jest komunikat: Czy to jest błąd czy tak powinno być ze względu że to sandbox? na koncie przelewy24 sandbox pokazuje tą transakcję Logi: Edited May 16 by Them0s (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted May 17 Share Posted May 17 Wyłącz przerwę techniczną w sklepie i sprawdź ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Them0s Posted May 17 Author Share Posted May 17 Nie mam włączonej przerwy technicznej, próbowałem właśnie włączyć/wyłączyć ale jest tak samo. Zmieniając jedną z opcji w przelewy24 otrzymuje takie coś: Po czym jest przekierowanie na moją stronę i nadal: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted May 18 Share Posted May 18 W panelu P24 ustaw % na adres IP serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Them0s Posted May 19 Author Share Posted May 19 Niestety jest dokładnie jak wyżej Co więcej zauważyłem że nie działa więcej rzeczy. Mam takie ustawienia modułu. M A nie ma do wyboru płatności kartą wewnątrz sklepu a BLIK niby jest ale i tak przekierowuje na ich stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted May 19 Share Posted May 19 Konto sandbox może nie mieć pełnej funkcjonalności. Karty są włączane po kontakcie z tego co pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Them0s
Mam taki problem...
Przy próbie płatności w Przelewy24 Sandbox wybieram zapłać.
Następnie ładuje się "przekierowanie"
I na mojej stronie jest komunikat:
Czy to jest błąd czy tak powinno być ze względu że to sandbox?
na koncie przelewy24 sandbox pokazuje tą transakcję
Logi:
5 answers to this question
Recommended Posts