ls29 Posted April 9 Share Posted April 9 Cześć. Jak zmienić zaznaczone na czerwono opisy na karcie/stronie produktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 przemex Posted April 9 Share Posted April 9 W sklepie jest polska wersja językowa włączona ? bo w szablonie wygląda jakby była angielska i sklep wczytuje treści po angielsku dla tego te zwroty są po angielsku chociaż jak szablon zakupiony sporo spraw może nie mieć przetłumaczone, ale ogólnie tłumaczenia szukaj Międzynarodowy - Tłumaczenia - Tłumaczenia stron sklepu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ls29 Posted April 9 Author Share Posted April 9 tak ,jest wersja Polska specjalnie przełączyłem sie na angieslki. Chcę zmienić opis Description na coś innego. I nie wiem gdzie można edytować te nazwy w czerwonej ramce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 przemex Posted April 9 Share Posted April 9 sprawdź Międzynarodowy - Tłumaczenia - Tłumaczenia stron sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ls29 Posted April 9 Author Share Posted April 9 To może inaczej.Jak edytować polską edycję karty/strony produktu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 przemex Posted April 9 Share Posted April 9 Też w tym miejscu jak pojedyncze wyrazy chcesz nazwy edytować czyli w tłumaczeniach, chyba że chcesz zmienić sam układ wygląd tej podstrony wtedy należy edytować pliki templates tpl i prawdopodobnie też css, szablony nie mają raczej graficznej edycji wyglądu strony czy podstrony chyba że mają np. dodanego moduł np. elementora jak w szablonach polskiego programisty szablon waterhouse lub coś autorsko zaprogramowane ale to raczej do edycji strony głównej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ls29
Cześć.
Jak zmienić zaznaczone na czerwono opisy na karcie/stronie produktu?
5 answers to this question
Recommended Posts