Interlumen Posted April 6, 2025 Share Posted April 6, 2025 Witam mam pytanie - zauważyłem, że w momencie wpisania email lub hasła (po zaznaczeniu pola) w panelu "Zaloguj się" po kilku chwilach przenosi mnie na stronę główną - tak jakby działało odświeżanie (prawdopodobnie jest to moduł ps_customeraccountlinks) Problem dotyczy opcji logowania klienta przypomnij hasło ( nie zdążę wpisać adresu email ) - zaś załóż konto działa dobrze Gdzie szukać problemu - może ktoś miał taki przypadek. Presta 8.2.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knowband Plugins Posted April 7, 2025 Share Posted April 7, 2025 Adres URL witryny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Interlumen Posted April 7, 2025 Author Share Posted April 7, 2025 Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 7, 2025 Share Posted April 7, 2025 To wygląda na błąd szablonu ponieważ cały formularz ma podpięty link i jak klikasz w pole wpisania loginu lub hasła to tak na prawdę klikasz w link, zobacz w pliki szablonu ewentualnie wyłącz na próbę moduły które masz na tej stronie może one ingerują w ten formularz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Interlumen Posted April 7, 2025 Author Share Posted April 7, 2025 40 minut temu, endriu107 napisał: To wygląda na błąd szablonu ponieważ cały formularz ma podpięty link i jak klikasz w pole wpisania loginu lub hasła to tak na prawdę klikasz w link, zobacz w pliki szablonu ewentualnie wyłącz na próbę moduły które masz na tej stronie może one ingerują w ten formularz. Dziękuje - restart szablonu rozwiązał problem P.S Nie wiem jeszcze czemu jest podpięty link (myślę, że to pewnie kwestia przeglądarki) ale teraz mogę się zalogować i zrestartować hasło - o to mi chodziło😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts