intoxic Posted March 24 Share Posted March 24 Incerc sa adaug la un produs mai multe combinatii Ex. Tablou (marime)x5 marimi - (printare) 2 tipuri de printare - (material) 2 tipuri de material - (ambalare) 4 tipuri de ambalare toate in dropdown Cand generez imi genereaza 500 de combinatii care se si repeta inca un exemplu Doresc sa vand un set de tricouri personalizate culoare x3 culori Mama x5 marimi Tata x5 marimi Nas x5 marimi Nasa x5 marimi Copil x10 marimi total generare 1250 combinatii Si se blocheaza nu mai pot sa intru in acel produs 500eror daca le fac pe etape adica primele 3 cu 2 culori si apoi ultimele 2 cu 2 culori se genereaza produsele dar nu imi arata toate optiunile, doar la ultimele 2 generate stie cineva de ce Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted March 24 Share Posted March 24 Salut. Nu cumva inainte de asta ai instalat vr-un modul ce are legatura cu produsele in site? Motivele pot fii multiple, trebuie investigat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intoxic Posted March 25 Author Share Posted March 25 Nu am instalat nimica. daca generez pana la 500 combinatii nu este nici o problema daca generez peste imi blocheaza accesul la acel produs prin clasica eroare 500 am incercat cu debug mode imi da OutOfMemoryExceptionsi din cautari ar fi vorba de max_input_vars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts