Jan Vasko Posted March 19 Share Posted March 19 Mám Prestashop verze 1.7.8.7 a mám problém s ukládáním a aktualizací produktů. Když dám uložit, dolní lišta (viz příloha) zbledne a produkt se ukládá minimálně minutu, ne-li více. Při každém jednom vložení se vygeneruje chybová zpráva (product modification). Stupeň důležitosti pouze informativní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted March 24 Share Posted March 24 (edited) Dobrý den. To může způsobovat několik věcí. Například velké množství kombinací, nějaký modul a jeho háček, nedostatečná rychlost serveru (webhostingu), zavirovaný Prestashop a mnoho dalšího. Je zde možnost v nastavení výkonu zapnout debug mód a debug profile. Pak by se mělo zobrazit, co způsobuje zpomalení. Doporučuji dát požadavek na práci a nechat to zjistit a opravit někým, kdo má bohaté zkušenosti s Prestashopem. Edited March 24 by ps8modules (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Vasko Posted March 24 Author Share Posted March 24 Zdravím, ty háčky už mě napadly také. Horší je, že nevím, který to dělá. Drhne to i při generování kombinací a zapisuje to pokaždé chybovou zprávu viz obrázky Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted March 24 Share Posted March 24 V Nástroje => Chybové záznamy (logy) je dobré vybrat v Minimální úroveň důležitosti => Závažné problémy (pád). U uvedených modulů není pravděpodobně ve složce vendor soubor .htaccess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Vasko Posted March 24 Author Share Posted March 24 Tyto hlášky s moduly se objevily po upgrade těchto modulů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted March 24 Share Posted March 24 Předpokládám, že byla vymazána Cache. Někdy pomůže přejmenovat složky ./var/cache/prod a ./var/cache/dev Po přejmenování odstranit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts