Jump to content

Edit History

wigs

wigs

2 hours ago, Kogkalidis said:

Καλημέρα σας. Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος; Μετά χαράς να ακούσουμε το πρόβλημα που είχατε και να προσπαθήσουμε να το λύσουμε.

Ένα παράδειγμα είναι αυτό που πόσταρα εδώ, δεν είναι λειτουργικό το πρόβλημα αλλά είναι άσχημο αν ανοίξει ένας πελάτης την κονσόλα και δει έρρορς.

Οι μεταφράσεις δεν ξέρω αν είναι του hummingbird συγκεκριμένα αλλά σε fresh install στο footer λέει ας πούμε products αντί για προϊόντα, "our company" αντί για "η εταιρεία", "πτώση τιμών" αντί για εκπτώσεις, "terms and conditions" αντί για "όροι και προϋποθέσεις" κτλ

Έχω κάνει πολλές αλλαγές για να θυμάμαι όλες τις λάθος μεταφράσεις και τα bugs αλλά άμα δω κάτι καινούριο θα το αναφέρω.

Ένα πρόβλημα που έχω πάντως είναι ότι δεν καταλαβαίνω με το structure του theme πού να αλλάξω τα default χρώματα, ποιά παίρνει από το bootstrap ποιά παίρνει από τα css αρχεία κτλ, δεν ξέρω αρκετά από sass.

wigs

wigs

2 hours ago, Kogkalidis said:

Καλημέρα σας. Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος; Μετά χαράς να ακούσουμε το πρόβλημα που είχατε και να προσπαθήσουμε να το λύσουμε.

Ένα παράδειγμα είναι αυτό που πόσταρα εδώ, δεν είναι λειτουργικό το πρόβλημα αλλά είναι άσχημο αν ανοίξει ένας πελάτης την κονσόλα και δει έρρορς.

Οι μεταφράσεις δεν ξέρω αν είναι του hummingbird συγκεκριμένα αλλά σε fresh install στο footer λέει ας πούμε products αντί για προϊόντα, "our company" αντί για "η εταιρεία", "πτώση τιμών" αντί για εκπτώσεις, terms and conditions" αντί για "όροι και προϋποθέσεις" κτλ

Έχω κάνει πολλές αλλαγές για να θυμάμαι όλες τις λάθος μεταφράσεις και τα bugs αλλά άμα δω κάτι καινούριο θα το αναφέρω.

Ένα πρόβλημα που έχω πάντως είναι ότι δεν καταλαβαίνω με το structure του theme πού να αλλάξω τα default χρώματα, ποιά παίρνει από το bootstrap ποιά παίρνει από τα css αρχεία κτλ, δεν ξέρω αρκετά από sass.

• Create New...