Jump to content

Edit History

dmolda

dmolda

zdublowało się zdjęcie

Witam,

Wersja Prestashop 1.7.8.8

Mam  bardzo dziwny problem. Otóż podczas składania zamówienia jeśli mam produkt np.

ID 1483 - plandeka i dodaję go do koszyka to nie dodaje się on tylko produkt z ID 1496.

Na screenie widać że mam otwarty produkt o wartości 1420 zł a do koszyka został dodany już całkiem inny o wartości 354 zł. 

W czym może tkwić problem? Gdzie go w ogóle szukać?

image.png

Aktualny adres sklepu - http://glhvbuqgeb.cfolks.pl/pl/

Zauważyłem że problem występuję tylko przy produktach które dodane są do "powiązane produkty". Tak że podczas dodawania do koszyka produktu głównego dodaje się pierwszy z powiązanych. Ale dlaczego tak się dzieje?

mYYCKOc.png

dmolda

dmolda

zdublowało się zdjęcie

Witam,

Mam  bardzo dziwny problem. Otóż podczas składania zamówienia jeśli mam produkt np.

ID 1483 - plandeka i dodaję go do koszyka to nie dodaje się on tylko produkt z ID 1496.

Na screenie widać że mam otwarty produkt o wartości 1420 zł a do koszyka został dodany już całkiem inny o wartości 354 zł. 

image.png

dmolda

dmolda

Witam,

image.thumb.png.67520b66505830b6b621116a67fb33f9.pngimage.thumb.png.7bdc39d8f14a67153c110d845d8ab3da.png

• Create New...