Mam problem z kodowanie znaków w prestashop 1.7.8.7, który występuje tylko na liście, klientów i kategorii w panelu administracyjnym. Po wejściu w edycję kategorii kodowanie jest poprawne. Po stronie użytkownika wszystko wyświetla się poprawnie. Co może być tego przyczyną? Sklep znajuje się na home.pl. Sprawdzałem w bazie danych i tam również nie ma "krzaczków".
Edit History
Mam problem z kodowanie znaków w prestashop 1.7.8.7, który występuje tylko na liście, klientów i kategorii w panelu administracyjnym. Po wejściu w edycję kategorii, kodowanie jest poprawnie. Po stronie użytkownika wszystko wyświetla się poprawnie. Co może być tego przyczyną? Sklep znajuje się na home.pl. Sprawdzałem w bazie danych i tam również nie ma "krzaczków".
Mam problem z kodowanie znaków w prestashop 1.7.8.7, który występuje tylko na liście, klientów i kategorii w panelu administracyjnym. Po wejściu w edycję kategorii, kodowanie jest poprawnie. Po stronie użytkownika wszystko wyświetla się poprawnie. Co może być tego przyczyną? Sklep znajuje się na home.pl. Sprawdzałem w bazie danych i tam również nie ma "krzaczków".