Jump to content

Edit History

mst44

mst44

Dzień dobry, potrzebuję pomocy w ustawieniu cron job na sklepie z hostingiem home

Wykupiłem wtyczkę (Prime Membership Pro), która daje mi taki komunikat:

cron1.jpg.f63abf3be9c600e062b31c1aaca75df1.jpg

Z tego co tłumaczą w home trzeba dodać plik cron w katalogu głównym i nazwać go tak, z jaką częstotliwością ma się odpalać.

Mam już jeden działający plik cron-5min.php, który działa z inną wtyczką integrującą z allegro. Działający plik wygląda tak:

cron2.jpg.6fc741bf0db07ee0fa929d71cb680e37.jpg

Czy mógłbym prosić o wskazówkę w jaki sposób wpisać ten 0 0 ***(...)?

Nie wiem czy cały plik cron do działania ma zawierać tylko linijkę podaną przez wtyczkę, czy powinien też zawierać np php system, a może coś innego? Przepraszam, ale tłumaczenia z home jak to powinno się wstawiać są dla mnie dość niezrozumiałe, a w dokumentacji wtyczki pisze jedynie, żeby dodać cron job.

Z góry bardzo dziękuję

mst44

mst44

Dzień dobry, potrzebuję pomocy w ustawieniu cron job na sklepie z hostingiem home

Wykupiłem wtyczkę, która daje mi taki komunikat:

cron1.jpg.f63abf3be9c600e062b31c1aaca75df1.jpg

Z tego co tłumaczą w home trzeba dodać plik cron w katalogu głównym i nazwać go tak, z jaką częstotliwością ma się odpalać.

Mam już jeden działający plik cron-5min.php, który działa z inną wtyczką integrującą z allegro. Działający plik wygląda tak:

cron2.jpg.6fc741bf0db07ee0fa929d71cb680e37.jpg

Nie wiem czy cały plik cron do działania ma zawierać tylko linijkę podaną przez wtyczkę, czy powinien też zawierać np php system, a może coś innego? Przepraszam, ale tłumaczenia z home jak to powinno się wstawiać są dla mnie dość niezrozumiałe.

Z góry bardzo dziękuję

mst44

mst44

Wykupiłem wtyczkę, która daje mi taki komunikat:

Nie wiem czy cały plik cron do działania ma zawierać tylko linijkę podaną przez wtyczkę, czy powinien też zawierać np php system, a może coś innego? Przepraszam, ale tłumaczenia z home jak to powinno się wstawiać są dla mnie dość niezrozumiałe.

Z góry bardzo dziękuję

• Create New...