Jump to content

Edit History

sylwekb

sylwekb

Witam

Po aktualizacji Prestashop do wersji 1.7.6.8 wystąpił problem ze standardowym modułem Bezpieczeństwo klienta v 4.1.1. Pojawia się ten moduł w kilku miejscach sklepu, a nie tylko przy produkcie. Zmiana szablonu nie rozwiązuje problemu. Co może być przyczyną i jak rozwiązać ten problem? Oczywiście wyłączenie modułu powoduje zniknięcie tego problemu Pokazałem na zrzucie (zamazałem treści adresowe). Jak rozwiązać ten problem aby moduł był przypięty tylko i wyłącznie w szczegółach produktu, a nie w różnych miejscach na górze, w stopce itp?

customer.jpg

sylwekb

sylwekb

Witam

Po aktualizacji Prestashop do wersji 1.7.6.8 wystąpił problem ze standardowym modułem Bezpieczeństwo klienta v 4.1.1. Pojawia się ten moduł w kilku miejscach sklepu, a nie tylko przy produkcie. Zmiana szablonu nie rozwiązuje problemu. Co może być przyczyną i jak rozwiązać ten problem? Oczywiście wyłączenie modułu powoduje zniknięcie tego problemu. Pokazałem na zrzucie (zamazałem treści adresowe). 

customer.jpg

sylwekb

sylwekb

Witam

Po aktualizacji Prestashop do wersji 1.7.6.8 wystąpił problem ze standardowym modułem Bezpieczeństwo klienta v 4.1.1. Pojawia się ten moduł w kilku miejscach sklepu, a nie tylko przy produkcie. Zmiana szablonu nie rozwiązuje problemu. Co może być przyczyną i jak rozwiązać ten problem? Oczywiście wyłączenie modułu powoduje zniknięcie tego problemu. Pokazałem na zrzucie.

customer.jpg

• Create New...