Jump to content

Edit History

ccristian

ccristian

reasen

3 hours ago, Vitalie Ciobanu said:

Eu am caracteristicile puse pe poziția respectivă (drag and drop) și pare să fie aliniate corect.

La produs caracteristicile sunt aranjate total haotic și chiar dacă aleg o valoare predefinită sau personalizată, în front office apar aliniate conform poziției stabilite.

Untitled.png

Untitled2.png

Untitled1.png

Se pot adăuga mai multe câmpuri de text unul sub celalalt în aceiași casetă (ca pe Emag), în mod normal afișarea acestor informatii se face pe aceiași linie, una dupa cealaltă, aveți cunoștință de un modul sau cod custom care să permită acest lucru? ....vedeți poza atașată

campuri-date-informatii-unul-sub-celalalt.jpg

ccristian

ccristian

reasen

Eu am caracteristicile puse pe poziția respectivă (drag and drop) și pare să fie aliniate corect.

La produs caracteristicile sunt aranjate total haotic și chiar dacă aleg o valoare predefinită sau personalizată, în front office apar aliniate conform poziției stabilite.

Untitled.png

Untitled2.png

Untitled1.png

Se pot adauga mai multe campuri de text unul sub celalalt in aceiasi caseta?

ccristian

ccristian

Untitled.png

Untitled2.png

Untitled1.png

:)))) cum de mi-a scăpat un lucru așa de simplu, cred că s-a acumulat oboseala. Multumesc!

• Create New...