Jump to content

Edit History

lukiblack

lukiblack

Witaj T400,

Bardzo możliwe że masz rację i sprawdzę temat jak uporam się z moim nowym problemem. Podczas prób dodania opisów do kategorii coś uwaliłem. Do tego tak porządnie że nie potrafię tego odkręcić... grzebałem w plikach tpl mojego szablonu. Problem polega na tym że nie wyświetla mi obecnie kategorii z opisem wyrzucając HTTP ERROR 500.

Niestety po napisaniu posta na forum odłożyłem ten temat żeby "nic nie namieszać" i na następny dzień siadłem do innego problemu - wynik, nie jestem w stanie stwierdzić który plik dokładnie uwalił mi wyświetlanie kategorii. Profilaktycznie zrobiłem kopię zapasową tego co jest w katalogu głównym motywu, przywróciłem wszystkie pliki ale to nic nie dało. Musiałem jakieś pliki tpl modułów edytować. Niestety nie wiem co dokładnie uwaliłem :( jestem obecnie na skraju załamania bo kompletnie nie wiem co mogłem zrobić źle i brak mi pomysłów na chwilę obecną jak to odkręcić. Zrobiłem w między czasie operację "wymuś kompilację szablonu" - czy to mogło mieć taki wpływ na działanie sklepu ? Sklep miał już tylko kilka szlifów i mógł zacząć hulać a tu teraz dupa zbita... 

Help please... 

lukiblack

lukiblack

Witaj T400,

Bardzo możliwe że masz rację i sprawdzę temat jak uporam się z moim nowym problemem. Podczas prób dodania opisów do kategorii coś uwaliłem. Do tego tak porządnie że nie potrafię tego odkręcić... grzebałem w plikach tpl mojego szablonu. Problem polega na tym że nie wyświetla mi obecnie kategorii z opisem wyrzucając HTTP ERROR 500.

Niestety po napisaniu posta na forum odłożyłem ten temat żeby "nic nie namieszać" i na następny dzień siadłem do innego problemu - wynik, nie jestem w stanie stwierdzić który plik dokładnie uwalił mi wyświetlanie kategorii. Profilaktycznie zrobiłem kopię zapasową tego co jest w katalogu głównym motywu, przywróciłem wszystkie pliki ale to nic nie dało. Musiałem jakieś pliki tpl modułów edytować. Niestety nie wiem co dokładnie uwaliłem :( jestem obecnie na skraju załamania bo kompletnie nie wiem co mogłem zrobić źle i brak mi pomysłów na chwilę obecną jak to odkręcić. Sklep miał już tylko kilka szlifów i mógł zacząć hulać a tu teraz dupa zbita... 

Help please... 

• Create New...