Witaj T400,
Bardzo możliwe że masz rację i sprawdzę temat jak uporam się z moim nowym problemem. Podczas prób dodania opisów do kategorii coś uwaliłem. Do tego tak porządnie że nie potrafię tego odkręcić... grzebałem w plikach tpl mojego szablonu. Problem polega na tym że nie wyświetla mi obecnie kategorii z opisem wyrzucając HTTP ERROR 500.
Niestety po napisaniu posta na forum odłożyłem ten temat żeby "nic nie namieszać" i na następny dzień siadłem do innego problemu - wynik, nie jestem w stanie stwierdzić który plik dokładnie uwalił mi wyświetlanie kategorii. Profilaktycznie zrobiłem kopię zapasową tego co jest w katalogu głównym motywu, przywróciłem wszystkie pliki ale to nic nie dało. Musiałem jakieś pliki tpl modułów edytować. Niestety nie wiem co dokładnie uwaliłem jestem obecnie na skraju załamania bo kompletnie nie wiem co mogłem zrobić źle i brak mi pomysłów na chwilę obecną jak to odkręcić. Zrobiłem w między czasie operację "wymuś kompilację szablonu" - czy to mogło mieć taki wpływ na działanie sklepu ? Sklep miał już tylko kilka szlifów i mógł zacząć hulać a tu teraz dupa zbita...
Help please...