marekhtk Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Witam Mam sklep postawiony na wersji 1.7.5.0 chcę ją zaktualizować do najnowszej wersji. Robię wszystko z zaleceniami modułu 1 Click, presta aktualizuje się ale na końcu pojawia się komunikat z błędem Java i wywala i błąd 500. Co jest tego przyczyną ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miccom Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Miałem tak samo... niestety aktualizacja 1-click nie działa chyba za dobrze... Chyba większość fachowców od presty zaleca aktualizację ręczną. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nettera_net Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 Może i zleca ale ja nawet jako "fachowiec" od PrestaShop od lat robiłem tym modułem (odkryłem to wczoraj po aktulizacji modułu) a tu nagle taka niespodzianka jak widzę po raz kolejny. Wygodniej jest tym modułem jeśli nic się nie zawali. Wcześniej się z tym nie spotkałem. Jak znajdę aktualne rozwiązanie to napiszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nettera_net Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 (edited) Okazuje się że wystarczy wyłączyć pamięć podręczną. Zaktualizowało się bez problemów. Zwyczajowo moduły do poprawy. Edited November 24, 2024 by nettera_net (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts