bonifacy Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Dzień dobry i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Próba aktualizacji Presty ze starej na nowszą i pojawia się problem. Podczas wyboru kopii zapasowej wtyczką 1-Click Upgrade, plugin pyta się o wybór kopi zapasowej która jest jeszcze z presty wersji 1.4.8. Wszystko sie wczoraj podczas aktualizacji sypnęło i trzeba było kopiować wszystko na nowo ręcznie by przywrócić Preste do porządku. Czy jest jakaś opcja przez FTP aby kopią zapasową była Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Nie używaj tego modułu. Po drugie. Rozumiem że wykonałeś kopię za pomocą tego modułu przed aktualizacją? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonifacy Posted January 10, 2020 Author Share Posted January 10, 2020 (edited) Tak zrobiłem kopie zapasową i jak pisałem w poprzednim poście udało mi się przywrócić PRESTE do stanu sprzed kilku dni. Jaką polecasz wtyczke do migracji ? Edited January 10, 2020 by bonifacy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ręczną albo kupić moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonifacy Posted January 10, 2020 Author Share Posted January 10, 2020 No ok ale ręcznie to troszkę roboty mnie czeka chyba że znasz dobrą metodę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Znam ale biorę za to wynagrodzenie więc nie powiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonifacy Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Odezwe sie w przyszłym tygodniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts