Jump to content

Edit History

Kayne

Kayne

More informations / więcej informacji

On 1/16/2025 at 9:56 AM, Holian said:

Nie badałem tego problemu jeszcze, mam wysoki sezon, i czas na to znajdę pewnie dopiero w okolicy marca. Oczywiście istnieje niezerowa szansa, ze to jest problem gdzieś po stronie u mnie i jakiejś konfiguracji
podrzucę jak to wyglądało z backendu

obraz.thumb.png.a8bac2972e46fa0e99b93dca8b44aae8.png

A trochę niżej nie wyświetla Ci się adres? U mnie jest tak:

Zrzut ekranu 2025-02-3 o 17.32.04.png

Mi z kolei bardziej przeszkadza fakt, że po złożeniu zamówienia, klient nie widzi paczkomatu, do którego wybrał wysyłkę. Na stronie zamówienia, przy przewoźniku, wyświetla się tylko Paczkomaty 24/7. Zarówno na górze przy pozycji Przewoźnik, jak i niżej pod podsumowaniem zamówienia. Używam PS 8.2.0 i domyślny szablon. Ten moduł inPosta to jedyny zainstalowany moduł.

EDIT:

Mała poprawka. Błąd polegał na tym, że źle skonfigurowałem wtyczkę :) Nie miałem zaznaczonej opcji "Zamień adres dostawy na adres paczkomatu". Teraz na stronie zamówienia, już się wszystko poprawnie wyświetla :)

Wciąż jednak na stronie podsumowania zamówienia, tak się wyświetla adres:

"Szczegóły zamówienia:

Numer zamówienia: XTSVHIIVL

Metoda płatności: Płatność przelewem bankowym

Sposób dostawy: Paczkomaty 24/7
Paczkomaty 24/7"

Fajnie by było, żeby i tam się numer paczkomatu wyświetlił. Ale skoro wyświetla się już na stronie zamówienia (w Historii zamówień), to mi to w sumie wystarcza :)

Dziękuję Ci @Daresh za ten moduł!

Kayne

Kayne

More informations / więcej informacji

Nie badałem tego problemu jeszcze, mam wysoki sezon, i czas na to znajdę pewnie dopiero w okolicy marca. Oczywiście istnieje niezerowa szansa, ze to jest problem gdzieś po stronie u mnie i jakiejś konfiguracji

Mi z kolei bardziej przeszkadza fakt, że po złożeniu zamówienia, klient nie widzi paczkomatu, do którego wybrał wysyłkę. Na stronie zamówienia, przy przewoźniku, wyświetla się tylko Paczkomaty 24/7. Zarówno na górze przy pozycji Przewoźnik, jak i niżej pod podsumowaniem zamówienia. Używam PS 8.2.0 i domyślny szablon. Ten moduł inPosta to jedyny zainstalowany moduł.

Kayne

Kayne

• Create New...