Jump to content

Edit History

Holian

Holian

Dzięki za wtyczkę, dorzucę kilka swoich uwag

1. Po wpisaniu adresu lista rozwijalna rozwija się pod oknem (jak w załączonym screenie)

2. W ustawieniach wybrałem żeby podmieniał opcje na adres dostawy paczkomatu - w mailu do klienta faktycznie zmienia, natomiast w mailu na sklep zostaje stary adres

wersja wtyczki: 1.4
PS 1.7.6.5 
PHP: 7.1.33
szablon: warehouse theme 4.3.2 - tu może być problem z tym 1 punktem (się gryzą)

edit1:

na problem numer 2 znalazłem rozwiązanie odpowiedz w aktualizacjach jak byk wypisana :P

edit2:

Dalsze obserwacje, niestety wychodzi, że jednak się gryzie z szablonem:

1. input-group ma position: relative

2. inpost-search__list ma position: absolute i pozycjonuje się względem pierwszego input-group (naszej wyszukiwarki

3. modal w którym pojawia się mapa ma wyższy z-index od listy 2.

MicrosoftTeams-image.png

Holian

Holian

1. Po wpisaniu adresu lista rozwijalna rozwija się pod oknem (jak w załączonym screenie)

2. W ustawieniach wybrałem żeby podmieniał opcje na adres dostawy paczkomatu - w mailu do klienta faktycznie zmienia, natomiast w mailu na sklep zostaje stary adres //edit, na to chyba mam odpowiedz w aktualizacjach wypisaną

PS 1.7.6.5 
szablon: warehouse theme 4.3.2 - tu może być problem z tym 1 punktem (się gryzą)

edit2:

Dalsze obserwacje, niestety wychodzi, że jednak się gryzie z szablonem:

1. input-group ma position: relative

2. inpost-search__list ma position: absolute i pozycjonuje się względem pierwszego input-group (naszej wyszukiwarki

3. modal w którym pojawia się mapa ma wyższy z-index od listy 2.

MicrosoftTeams-image.png

Holian

Holian

2. W ustawieniach wybrałem żeby podmieniał opcje na adres dostawy paczkomatu - w mailu do klienta faktycznie zmienia, natomiast w mailu na sklep zostaje stary adres //edit, na to chyba mam odpowiedz w aktualizacjach wypisaną

PS 1.7.6.5 

adres.JPG

Holian

Holian

2. W ustawieniach wybrałem żeby podmieniał opcje na adres dostawy paczkomatu - w mailu do klienta faktycznie zmienia, natomiast w mailu na sklep zostaje stary adres

PS 1.7.6.5 

adres.JPG

• Create New...