Jump to content

Edit History

bez_nika

bez_nika

Sinoć kad sam došao kući sam još malo pročačkao po sajtu i situacija je sledeća: Svi proizvodi su prebačeni sa sve slikama. Kategorije su isto prebačene i vide se u admin delu, ali ih nema u frontu, tj ne vide se. Uspeo sam da se logujem kao korisnik na sajtu i proces kupovine radi do opcije plaćanja, tu izbacuje grešku da ne postoji ni jedan način plaćanja i ne dozvoljava završetak kupovine. U admin delu, mogu da pristupim proizvodima i kategorijama ali deo za podešavanja samog sajta, moduli, teme jezici, način plaćanja i ostali linkovi mi izbacuje 403 internal server error. Ima li neko ideju kako rešiti ovo što bezbolnije. Pre upgrade-a sam uradio bekap celog sajta u cpanelu 

bez_nika

bez_nika

Sinoć kad sam došao kući sam još malo pročačkao po sajtu i situacija je sledeća: Svi proizvodi su prebačeni sa sve slikama. Kategorije su isto prebačene i vide se u admin delu, ali ih nema u frontu, tj ne vide se. Uspeo sam da se logujem kao korisnik na sajtu i proces kupovine radi do opcije plaćanja, tu izbacuje grešku da ne postoji ni jedan način plaćanja i ne dozvoljava završetak kupovine. U admin delu, mogu da pristupim proizvodima i kategorijama ali deo za podešavanja samog sajta, moduli, teme jezici, način plaćanja i ostali linkovi mi izbacuje 403 internal server error. Ima li neko odeju kako rešiti ovo pto bezbolnije. Pre upgrade-a sam uradio bekap celog sajta u cpanelu 

• Create New...