Jump to content

Edit History

Marsipl

Marsipl

Witam

Mam problem z nową wersją 1.7.6, a mianowicie panel administracyjny nie reaguje na niektóre komendy, np. gdy chce usunąć kategorię produktu po wybraniu opcji „usuń” nic się kompletnie nie dzieje. Tak samo jest dla pozostałych opcji panelu. roblem jest również w modułach - nie wyświetla się katalog urządzeń (ekran zakładki podaję niżej). Pobierz ich strony z dodatkami na kompa i później instalowanie mija się trochę z celem. Poza tym często przy wybranym „załaduj moduł” obok „wybierz plik” Czy ktoś ma podobne problemy? 

Dodam, że wcześniej miałemam zainstalowaną wersję 1.6, zaktualizowałemam i do wersji 1.7.6 i nie było żadnych problemów. Niestety podczas zmian w bazie danych musiałem całkowicie usunąć, a następnie na nowo i teraz są problemy. Proszę o pomoc. 

Screenshot_20190906_073850.jpg

Marsipl

Marsipl

Witam

Mam problem z nową wersją 1.7.6, a mianowicie panel administracyjny nie reaguje na niektóre komendy, np. gdy chce usunąć kategorię produktu po wybraniu opcji „usuń” nic się kompletnie nie dzieje. Tak samo jest dla dostępnych usług panelu. Problem jest również w moduleach - nie wyświetla się katalog urządzeń (ekran zakładki podaję niżej). A pobierz ich ze strony dodatki na kompa i później instalowanie mija się trochę z celem. Poza tym często przy wybranym „załaduj moduł” obok „wybierz plik” Czy ktoś ma podobne problemy? 

Dodam, że wcześniej miałemam zainstalowaną wersję 1.6, zaktualizowałemam ja do wersji 1.7.6 i nie było żadnych problemów. Niestety podczas zmian w bazie danych musiałam usunąć całkowicie, a następnie na nowo i teraz są problemy. Proszę o pomoc. 

Marsipl

Marsipl

W.am

Mam problem z nową wersją 1.7.6, a mianowicie panel administracyjny nie reaguje na niektóre komendy, np. gdy chce usunąć kategorię produktu po wybraniu opcji "usuń" nic się kompletnie nie dzieje. Tak samo jest dla pozostałych opcji panelu. Problem jest również w modułach - nie wyświetla się katalog modułów(screen zakładki podaję niżej) . A pobieranie ich ze strony addons na kompa i następnie instalowanie mija się trochę z celem. Poza tym często przy wybraniu "załaduj moduł" następnie "wybierz plik" nic się nie dzieje i nie mogę nawet zamknąć okna i trzeba odświeżyć stronę. Czy ktoś ma podobne problemy? 

Dodam, że wcześniej miałam zainstalowana wersję 1.6, aktualizowałam ja do wersji 1.7.6 i nie było żadnych problemów. Niestety podczas zmiany bazy danych musiałam odinstalować presta całkowicie i zainstalować na nowo i teraz są problemy. Proszę o pomoc. 

• Create New...