Jump to content

Recommended Posts

Hello everyone,

We are currently facing a problem with the connection between our order handling module and our shop.

When we try to make some test orders, the first 2 goes smooth through. But afterwards the orders gets stuck and the order handling module tells us it is not there.

It tries to connect to https://bshop.dk/api/addresses/41 and fetch the order information, but fails.

We have setup the order integration and the module is set up right with api keys etc.

After updating our prestashop from 1.7.5 to the newest version. We get a message in the Webservice tab telling us to activate the Apache-module "mod_auth_basic". Furthermore the CGI for PHP is not activated.

Could this be a problem with our server settings? 

 

We are using:

Prestashop version 1.7.6.0

Siteground for hosting

Shipmondo (order handling module)

 

Thank you in advance!

Best regards

Oliver D. Kristensen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More