Jump to content
mroczekk

Błąd wczytywania zdjęć produktów i sliderów

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć.

Pojawił się problem z wczytywaniem niektórych produktów oraz sliderów. Po wyłączeniu przyjaznych linków zdjęcia produktów wczytują się poprawnie, lecz slidery dalej bez zmian. Po zduplikowaniu produktu i wgraniu na nowo sliderów problem znika, ale tylko na jakiś czas po czym problem wraca. Nie pomaga również tworzenie nowego .htaccess. Na karcie produktu zdjęcia wyświetlają się poprawnie. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? Poniżej screen ze sklepu oraz błędy w konsoli.

image.thumb.png.4e65d7fa836aed911f507bad0d2bb11a.png 

image.thumb.png.1c5d6c9054b3cd5cfb7def708247f975.png

 

Sklep - https://bit.ly/2ODajN5

 

Pozdrawiam

Edited by mroczekk (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok chyba pomogło ręczne usunięcie cache. Póki co wszystko gra. Temat do zamknięcia. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More