Jump to content
ChrisB257

SMTP email problem in 1.7 after pw update

Recommended Posts

I'll try and be as brief as possible ---

Been running 1.7 for a year or so. last update was to 1.7.5 and all was functioning OK. Tried to update to 1.7.6 - disaster! Had to roll back to 1.7.5. Function was OK. (Have heard others have had problems with latest update).

Host reckoned password changes advisable so changed admin pw - no problem. Then update for password in our SMTP - trouble!

Bear in mind the email had been fine for ages even after and including a spell after roll back. Same email within my Thunderbird is all OK in all directions after new pw. After password change in SMTP section of admin - got errors after testing from same page - not working. Apart from password update all other parameters were same as before when it was working.

Here's something odd - new pw is 8 chrs (applied by copy and paste) but, after a save the pw field shows as being 13 chrs?  What?!

Any thoughts or advice more than welcome, as right now customers won't be getting order confirmation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More