Jump to content
jwv

Cant enable SSL in 1.7.6

Recommended Posts

Hi,

I cant enabel SSL in backoffice, i have looked for solutions on the web. In my database there is no ps_ssl enable tabel in ps-configuration.

Any help please

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

I have the same version of Presta, I recommend you to check an error. 

Firstly:

- switch on debug mode

- check error logs

Than:

-check with the hosting provider settings of your server. 

P.S. quote from presta backoffice : "If you own an SSL certificate for your shop's domain name, you can activate SSL encryption (https://) for customer account identification and order processing."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, had contact with hosting provider and they made a change in database.Works fine noe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More