Jump to content

Δεν μπορω να κάνω browse στο insert/edit image στα CMS Page


Michalis_z
 Share

Recommended Posts

Kαλησπέρα,

στο CMS Page  όταν πηγαίνω στο page content  κάνω insert/edit image και όταν πατάω browse image μου εμφανίζει όλες τις φώτο σε μορφή n.

Χρησιμοποιώ την εκδοση prestashop 1.5.1

Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

 


 

Χωρίς τίτλο.jpg

Χωρίς τίτλο1.jpg

Edited by Michael_Zannas (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελείως wild guess αλλα υπάρχει περίπτωση η ονομασία των αρχείων σου να ειναι στα ελληνικά και να μην γίνετε σωστά το encoding?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το δοκίμασα και αυτό...όταν κάνω upload μια φώτο μου εμφανίζει το αρχείο με ονομασια undefined.

Όλο αυτό έγινε στα ξαφνικά...

Μήπως φταίει η έκδοση που είναι παλιά...?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 6/26/2019 at 10:25 AM, Michalis_z said:

Το δοκίμασα και αυτό...όταν κάνω upload μια φώτο μου εμφανίζει το αρχείο με ονομασια undefined.

Όλο αυτό έγινε στα ξαφνικά...

Μήπως φταίει η έκδοση που είναι παλιά...?

 

Το είχα και εγώ το πρόβλημα σε presta 1.5.5.0 αλλά βρήκα πρόχειρη λύση (μιας και μόνο εγώ έβαζα φωτό), ανεβάζοντας τες απευθείας σε ftp...

Edited by Kefa (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More