Jump to content

Prestashop 1.6 not loading at all


ablanco442
 Share

Recommended Posts

Hi, I'm having an issue with a PS 1.6 installation, it's currently running on PHP 5.6 (if I move to PHP 7 it doesnt even try to load), and whenever I try to load the site it keeps loading, crashing after a minute:

http://gemasbisuteriacr.com/web/

This is the error log content:

PHP Notice:  Trying to get property of non-object in gemasbisuteriacr.com/web/modules/posstaticfooter/models/Staticfooter.php on line 83

However it's not an error but a notice... any idea on what may be happening or how can I troubleshoot this further?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

My suggestion would be to install Prestools (it is not a module so that is possible) and then clean the cache and disable non_prestashop modules. You can also disable overrides.

As an alternative you might consider deleting the posstaticfooter module (just move the directory somewhere else). It is not sure that it is the problem but it is the only indication you have.

Once you are in you can bring things back one by one until you find the cause of the problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More