928556_1508425236 Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Merhaba, 1.7.5.1 versiyonunu kullanıyorum. Sitemi oluşturdum. Paytr yi başarılı olarak entegere ettim. Satışlarım oldu hiçbir sorunum yok ancak satış yapıldığında uyarımmaili almak istiyorum. Mail alerts modülünü kurdum. Smtp ayarlarım doğru deneme maillerini alabiliyorum. Havale ile ödeme işlemi yapıldığında bana satış yapıldı tebrikler şeklinde mail geliyor ancak paytr üzerinden işlem yapılırsa bu mail gelmiyor. Paytr ile görüştüm onlar açık kaynak kodlu paylaştıklarını ve kendimizin kodları düzenleyebileceğini söylüyor.BU kadar kod bilgisinede sahip değilim malesef. Yardım edebilecek birileri var ise memnun olurum. Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Geçen hafta biri ricada bulunmuştu bir iki yerini düzenlemiştim, ekte dosyayı paylaşıyorum muhtemelen dediğin sorun çözülür. paytr_checkout.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
928556_1508425236 Posted April 22, 2019 Author Share Posted April 22, 2019 21 hours ago, safa said: Geçen hafta biri ricada bulunmuştu bir iki yerini düzenlemiştim, ekte dosyayı paylaşıyorum muhtemelen dediğin sorun çözülür. paytr_checkout.php Merhaba, Desteğiniz için teşekkür ederim ama malesef yine olmadı:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts