Jump to content

Recommended Posts

424/5000
 
 
 
Hi everyone, I have a very serious problem on prestashop 1.7.4.4.
The customer registered when he tries to place the order, at the second step ADDRESS when he clicks continue, the page is reloaded without continuing.
I have already enabled debug mode but nothing happens.
I tried looking in the hosting logs but the last one dates back to midnight today and I don't see any errors.
Do you have advice? at least to debug it

Schermata da 2019-03-21 11-25-16.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/21/2019 at 12:11 PM, Visioweb said:
424/5000
 
 
 
Hi everyone, I have a very serious problem on prestashop 1.7.4.4.
The customer registered when he tries to place the order, at the second step ADDRESS when he clicks continue, the page is reloaded without continuing.
I have already enabled debug mode but nothing happens.
I tried looking in the hosting logs but the last one dates back to midnight today and I don't see any errors.
Do you have advice? at least to debug it

I have facing the same problem. Can anyone help how to remove this bug, etc. ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More