Jump to content

Recommended Posts

Hello everyone. I have a huge problem in my store. everytime i buy a product it goes to the shopping cart, but. when i go to the last process of the cart. it shows  me empty cart and i can go to the last process. paying the product. In other words my shopping cart is empty.  i tried with the css codes but nothing i moved all the modules nothing.  I love you all and you comments thank you. 

step one.png

step two.png

step 3.png

step 4.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

From the description is hard to guess where is the issue.

The best advice, I can give: hire freelancer or a company to investigate what is happening in your shop.

However if you want to do investigation yourself you can try the following things:

1) Turn off theme and test if the issue exists. 

2) Turn off non PrestaShop modules one by one and test if issue exists.

3) Upgrade your shop to the latest version if your version is not latest. Important: back-up before updating. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

after i turned on the depur option this what it shows. any ideas. i was trying to find the file but its not clear for me. thanks

problema.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

You should contact your server administrator. It is a web server issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i did it  he told me to update the shopping cart and the  sign in module. but i don't know how to update the modules. do you know thanks 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What a typical answer! The problem is not with us, it is with you.

I see "Permission denied". How can upgrade help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

there is anyway you can send me a picture of your pc with the permission denied please i will really appreciated thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Simonas Invertus said:

From the description is hard to guess where is the issue.

The best advice, I can give: hire freelancer or a company to investigate what is happening in your shop.

However if you want to do investigation yourself you can try the following things:

1) Turn off theme and test if the issue exists. 

2) Turn off non PrestaShop modules one by one and test if issue exists.

3) Upgrade your shop to the latest version if your version is not latest. Important: back-up before updating. 

where i can turn off theme ? can find it thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, alien3 said:

where i can turn off theme ? can find it thanks

Thank you Simonas the 3 step work. now is working updating the prestashop to the next level somehow cleaned the problem. i think it was something that i did with color or font. ill be more carefully

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, tuk66 said:

You should contact your server administrator. It is a web server issue.

 i upgraded and somehow it fixed the problem thank you so much

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More