Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Prestashop 1.7.5.0. I have got a problem on my store (still under development) - It's all about filtering products.. All the attributes on the left are being displayed correctly, with numbers of products in brackets, but when You click on any filter (like size or color), the list of results is empty. This happened by it self, one ystarday all works good, today filters not working.

http://apgaismes.lv/tavagaisma/lv/10-interjera-apgaismojums

Edited by HBakis (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be working right now, can you confirm? It's just a little slow

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, NemoPS said:

Seems to be working right now, can you confirm? It's just a little slow

No, not working at this moment :)  The same

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try another browser, it's really working over here

Share this post


Link to post
Share on other sites

@NemoPS It works for me when choosing "Saladas" and the Price Range, but not for the other filters (using FireFox)

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, JBW said:

@NemoPS It works for me when choosing "Saladas" and the Price Range, but not for the other filters (using FireFox)

Yesm these two are working, but not other filters, not on CHROME, not on Microsoft EDGE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

On 3/4/2019 at 4:00 PM, JBW said:

@NemoPS It works for me when choosing "Saladas" and the Price Range, but not for the other filters (using FireFox)

 

1 variants (2).jpg

variants_LI.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried to re-build the indexes and cache in the module - it's recommended to do this nightly. Also you can try to reset the overall cache by renaming /var/cache to /var/cache_old on your server.

image.png.a9053b27166e17487b3ff0434b12d16f.png

At the moment I can't see any of your category pages, there seems to be more wrong things going on!?

image.png.782c34f44d37a69da25b33c1497dcd23.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, JBW said:

Have you tried to re-build the indexes and cache in the module - it's recommended to do this nightly. Also you can try to reset the overall cache by renaming /var/cache to /var/cache_old on your server.

image.png.a9053b27166e17487b3ff0434b12d16f.png

At the moment I can't see any of your category pages, there seems to be more wrong things going on!?

image.png.782c34f44d37a69da25b33c1497dcd23.png

Hi, tryed allredy like this, nothng.

No i just delete all old database and reinstall all and started over, but all the same :) Here is new link - http://apgaismes.lv/tavagaisma/lv/11-iekstelpu-apgaismojums

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More