ghangi Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Na moji domeni pripravljam s programom PrestaShop spletno trgovino. Vse je bilo OK, dokler nisem verjetno v nastavitvah, očitno tam zbrisal index.php. 😔 S tem sem izgubil dostop do strani. Ali moram res na novo naložiti predlogo. In seveda kupiti dober program za prenos datotek?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 ne vem kako ti je uspelo zbrisati iz administracije index datoteko. Ne, ne rabiš vse na novo nalagati, treba je samo najti katera datoteka manjka. Za nalaganje je Filezila čist OK program Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghangi Posted February 19, 2019 Author Share Posted February 19, 2019 Hvala za nasvet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toplakd Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Vsako gostovanje ima neko nadzorno ploščo v kateri je tudi ponavadi file manager. Tale na cPanel je kar zmogljiv in zato sam ne uporabljam namenskih programov za prenos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 ja če pa uporabljaš file manager za upload datotek potem pa znajo biti problemi in res lahko po nesreči izbrišeš. Uporabljaj raje File zila kot sem ti napisal. Tudi pravice datotek se pravilno določijo pri prenosu z Filezila, ročni prenos ni vedno tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts