Jump to content
onklmaps

New translations are not being installed correctly on 1.7.x - AdminProduct-page fails.

Recommended Posts

I have some issue with the admin products page.
I get 404 for:
/js/tiny_mce/langs/no.js (or what ever language I try to install).
/translations/cldr/datas/main/nb-NO/currencies.json
/translations/cldr/datas/main/nb-NO/numbers.json

The only one working without issues  is US english
My PS version is 1.7.5.0

In /translations there is a bunch of zip-files
emails-en-GB.zip, emails-en-US.zip, emails-no-NO.zip, sf-en-GB.zip,sf-en-US.zip, sf-no-NO.zip
Also into translations/cldr there are some strange files: "main--en-GB--numbers", "main--nb-NO--currencies" and so on
also a 10,45mb core.zip-file

I installed the new languages via the standard way in back-office.


Anyone knows whats going on and how I can fix it?

 

 

Screen Shot 2019-02-15 at 09.12.05.png

Screen Shot 2019-02-15 at 09.11.40.png

Screen Shot 2019-02-15 at 09.10.56.png

Screen Shot 2019-02-15 at 09.10.45.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More