Glembinek 0 Report post Posted January 31 Witam, przenosiłem moją prestę na inny hosting oraz domenę. Skonfigurowałem pliki app/config/parameters.php oraz .htaccess. Sama strona działa lecz nie mogę dostać się do panelu admina. Próbowałem zmieniać już nazwę folder administratora ale niestety nie działa 😕 Błąd który wyskakuje to " Ta strona nie działa Serwer nie może teraz obsłużyć tego żądania. HTTP ERROR 500 " Co mam zrobić żeby zaczęło działać? Share this post Link to post Share on other sites
Daresh 297 Report post Posted February 1 Spróbuj usunąć ręcznie cache - folder /var/cache Share this post Link to post Share on other sites
Glembinek 0 Report post Posted February 1 (edited) 3 hours ago, endriu107 said: Teraz kod błędu to 502 Strona główna: 48 minutes ago, Daresh said: Spróbuj usunąć ręcznie cache - folder /var/cache Nie pomaga. Edited February 1 by Glembinek Share this post Link to post Share on other sites
Krystian Podemski 265 Report post Posted February 6 Masz wyłączoną jedną z funkcji PHP na serwerze, komunikat o tym mówi, skontaktuj się z firmą odpowiedzialną za hosting i poproś ich by ją włączyli ponieważ jest potrzebna do działania oprogramowania PrestaShop Share this post Link to post Share on other sites