contshop Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Stie cineva daca prestashop poate permite clientilor sa cumpere fara a fi nevoie de inregistrare?Am observat ca cei mai multi abandoneaza cosul de cumparaturi,din cauza faptului ca sunt nevoiti sa se inregistreze pentru a plasa o comanda.Va rog, daca aveti solutii,sunteti invitatii mei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setu Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 si eu vreau un modul care sa faca inregistrarea mai usoara. daca afli da un raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Exista un modul care face asta:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/69506/third_party_modules/module_purchase_without_registering_prestashop_1_dot_3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setu Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 multam frumos de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts