wepo 0 Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Dobry vecer potrebujem poradit mam nainstalovanu verziu prestashop 1.7.5.0 najaktualnejsiu verziu a mam problem ze po zadani objednavky mi ostane biela obrazovka a tak isto neprejde mail o vytvorení objednavky ako adminovi ani zakaznikovi. Viete mi poradiť kde moze byt problém ? Vsetko ostatne funguje ako ma. Modul modul E-mailové upozornenia je samozrejme nastaveny aj aktivny . Dakujem za kazde info a pomoc. tak isto pri zmene statusu objednavky sa mi zobrazi toto okno : Share this post Link to post Share on other sites
SMSprofi 1 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Dobrý den, děje se mi to samé. Aktualizoval jsem na verzi 1.7.5.1 v domění, že to problém vyřeší. Bohuzel nikoliv. “Prolezl” jsem různá fóra a vyzkoušel rady, které jiným pomohli, ale problém trvá. Souvisí s odesíláním potvrzovacího mailu po dokončení objednávky. Když v administraci zakážu zasílání mailů, tak se objednávka dokončí - zobrazí se přehled se zbožím, co jsem objednal, (jen systémem slíbený mail nedorazí-zakázáno v administraci). Už jsem z toho zoufalý... Už to někdo vyřešil? Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts