Jump to content
JoeLil

Upgrade rullet tilbage, nu er jeg locked out

Recommended Posts

Hej, 

Er der nogen der kan sende mig i rigtig retning her? Jeg er helt ny webshopejer. Jeg har købt og overtaget en eksisterende webshop. Jeg har arbejdet med at opgradere med 1 click upgrade. Jeg modtog en del fejl, hvorfor jeg besluttede at rulle versionen tilbage til en back up jeg har lavet tidligere. Derpå blev jeg sendt til log-in vinduet, men her får jeg nu beskeden at hverken jeg eller den tidligere ejer eksisterer som brugere. Kan I hjælpe mig? Hvem tager jeg fat i? PrestaShop selv? Min Host? En professionel, som kan hjælpe?

Tak på forhånd, 

Mvh Johanne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har din host eventuelt en backup fra dagen før opgraderingen du kan rulle tilbage til. Både filer og data.

Edited by pertho
Stavefjel (see edit history)
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Pertho

Tak for dit svar. Det viste sig at min host havde en back up, som heldigvis kunne gendanne det hele fra dagen før, så nu er jeg igen up and running... og klogere end før. 

Tak for hjælpen og godt nytår, 

Mvh Johanne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More