Jump to content
Sign in to follow this  
greszagrosze

Sklep nie działa po przeniesieniu folderu. prestashop 1.6

Recommended Posts

Dzień dobry.

 

Proszę o pomoc w problemie , który mnie dotknął po przypadkowym usunięciu folderu głównego z moim sklepem.

Następnego dnia wgrałem identyczny folder ,który wcześniej skopiowałem.

Nic nie zostało więcej zrobione z bazami itp -folder skasowany został podmieniony na ten sam .

Niestety nie działa . Po wejściu na strone pokazuje błąd : http error 500

Co może być przyczyną?

 

Pozdrawiam

Gresz

Edited by greszagrosze (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Może problem leży w atrybutach folderu/ów. Najlepiej uruchom tryb debugowania, bo bez tego ani rusz. W pliku config/defines.inc.php zmieniasz define('_PS_MODE_DEV_', false); na define('_PS_MODE_DEV_', true);

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeżeli to Twój serwer, to zobacz w logach apache jakie błędy sypie, druga sprawa to właściciel folderów i plików, trzecia to zobacz czy admin działa, jak tak to wejdź wyłącz cache, wyłącz potem proste adresy i zobacz czy działa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More