Jump to content
mk4full

Niezdefiniowany błąd podczas importowania produktów

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Przenoszę sklep na prestę, importowałem kilka razy feed produktów i zawsze nie było z tym problemów, dziś próbuję wgrać finalną wersję feedu produktowego i bęc - error (bez informacji w czym problem). Sprawdzanie plikujestę okej, błąd wyskakuje gdy ma zacząć importować. Sprawdziłem na świeżej instalacji presty produkty się importują. Więc w czym problem? Może ktoś miał coś poodbnego? Dodam tylko że między poprawnym importowaniem, a tym z błędem z załącznika wdrożyłem nowy szablon z themforest, być może coś komplikuje się z tego powodu. Może ktoś, coś?

1135126646_Zrzutekranu2018-12-12o16_05_56.png.c7fdb2c61fb3983a2cacc02c4fe969d6.png

Z góry dzięki za sugestie i uwagi .

Pozdrawiam :)

 

Edited by mk4full

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cześć,

 

Próbowałeś na nowym szablonie wgrać pobrany z sieci plik importu czy wyrzuci jakiś błąd? Ja miałem taki problem kiedy nie było folderu temp, ale widzę, że u Ciebie coś próbowało się ładować, czyli to nie to :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More