mk4full 0 Report post Posted December 12, 2018 (edited) Witam wszystkich, Przenoszę sklep na prestę, importowałem kilka razy feed produktów i zawsze nie było z tym problemów, dziś próbuję wgrać finalną wersję feedu produktowego i bęc - error (bez informacji w czym problem). Sprawdzanie plikujestę okej, błąd wyskakuje gdy ma zacząć importować. Sprawdziłem na świeżej instalacji presty produkty się importują. Więc w czym problem? Może ktoś miał coś poodbnego? Dodam tylko że między poprawnym importowaniem, a tym z błędem z załącznika wdrożyłem nowy szablon z themforest, być może coś komplikuje się z tego powodu. Może ktoś, coś? Z góry dzięki za sugestie i uwagi . Pozdrawiam Edited December 12, 2018 by mk4full Share this post Link to post Share on other sites
Karolek 1 Report post Posted December 18, 2018 Cześć, Próbowałeś na nowym szablonie wgrać pobrany z sieci plik importu czy wyrzuci jakiś błąd? Ja miałem taki problem kiedy nie było folderu temp, ale widzę, że u Ciebie coś próbowało się ładować, czyli to nie to Share this post Link to post Share on other sites