Jump to content
mk4full

Niezdefiniowany błąd podczas importowania produktów

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Przenoszę sklep na prestę, importowałem kilka razy feed produktów i zawsze nie było z tym problemów, dziś próbuję wgrać finalną wersję feedu produktowego i bęc - error (bez informacji w czym problem). Sprawdzanie plikujestę okej, błąd wyskakuje gdy ma zacząć importować. Sprawdziłem na świeżej instalacji presty produkty się importują. Więc w czym problem? Może ktoś miał coś poodbnego? Dodam tylko że między poprawnym importowaniem, a tym z błędem z załącznika wdrożyłem nowy szablon z themforest, być może coś komplikuje się z tego powodu. Może ktoś, coś?

1135126646_Zrzutekranu2018-12-12o16_05_56.png.c7fdb2c61fb3983a2cacc02c4fe969d6.png

Z góry dzięki za sugestie i uwagi .

Pozdrawiam :)

 

Edited by mk4full (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cześć,

 

Próbowałeś na nowym szablonie wgrać pobrany z sieci plik importu czy wyrzuci jakiś błąd? Ja miałem taki problem kiedy nie było folderu temp, ale widzę, że u Ciebie coś próbowało się ładować, czyli to nie to :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More