Jump to content
Gea

kan instellingen niet bijwerken

Recommended Posts

Ik heb prestashop 1.7.4

Iedere keer wanneer ik een bij een product iets verander en op opslaan klik krijg ik deze melding:

kan instellingen niet bijwerken

Waar kan dit aan liggen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat kan aan heel veel zaken liggen. Bv je korte beschrijving is te lang, maar ook fouten, bugs, tekortkomingen in je hosting. Ik zag in een andere post dat je hosting ook wat beperkingen heeft. Heb je ook al eens een nieuwe schone installatie met de demo producten uitgetest? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Curious, ja de schone installatie werkte volgens mij goed.

Ja mijn hosting werkt niet echt mee, ik had problemen met de PHP.ini, dit heb ik opgelost door .user.ini te maken.

"max_input_vars" moesten verhoogd worden, maar dit heeft even geholpen.

Nu blijf ik met dit probleem zitten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vanaf hier is het lastig te zeggen wat er aan de hand kan zijn. Ik kan alleen aangeven wat ik vaker gezien heb: soms laad men producten met een csv bestand opp de verkeerde manier in. Hierdoor staan de producten er wel in, maar bevatten ze fouten voor de webshop en kan hij de wijzigingen niet opslaan.

Ik zou je aanraden de producten goed na te lopen wat er evt. fout kan zijn. Ook kan het zijn dat bepaalde permissies niet goed staan. Al met al een puzzelwerkje wat tijd kan kosten. Een test met een nieuwe installatie waarbij je een product handmatig erin zet kan je misschien duidelijkheid geven.

Als het te ingewikkeld wordt kan je ook een Prestashop Specialist inschakelen. Je zou hiervoor bv @Adeko.nl @MARK-APP.com @Wallgrind.nl @Inform-All of een van de andere specialisten die hier op het forum aanwezig zijn kunnen benaderen. Zal je wat geld kosten, maar dan weet je ook zeker dat het werkt. 

Veel succes!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krijg u een foutmelding als u in de backoffice bij "Geavanceerde instellingen > Prestaties" Debug modus aan heeft staan? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry voor de late reactie!

Mijn BO is een compleet witte pagina, ik kan nu niks meer.

Help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • open bestand: config/defines.inc.php  (gebruik hiervoor je ftp programma zoals filezilla of doe het via je hosting)
  • verander false-->true:

Hierna zie je als het goed is de foutmeldingen als je probeert in te loggen.

define('_PS_MODE_DEV_', false);
define('_PS_MODE_DEV_', true);

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More