Jump to content
marboo

Strange behaviour of categories

Recommended Posts

Hello, I would like your help and opinion on the following - I'm really on a dead end with it:

My main categories have subcategories (and viewing them is ON) - picture 1.

If I click on the main category (smoking pipes), I see nothing - picture 2. Also, the subcategories on the left, lead to nothing, although the label says that there ARE products in this subcategory - picture 3. 

If I click directly on the subcategory from the horizontal menu, then everything is OK - picture 4.

What can be the reason for this? I am totally exhausted trying to think of something! The site is: https://briar-pipes.com.

Thank you so much in advance!

1.png

2.png

3.png

4.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have the products selected to appear in both the parent and sub category.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello and thank you R4P! No, just Home and the specific sub-category (I suppose you mean in the associations tab in the product page, right?).

Actually, it's the same configuration in all my eshops, and the others work! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More