Jump to content
marek slachta

Add on not working and troube communicating with a developer

Recommended Posts

 

Hi, I bought an add on PageSpeed Module by Keshva Thakur,

It does not work and I have a hard time comunicating with a developer.

The developer does not speak good english and answering just :  "if you use mac use Keywork CTRL + R" or "try to other firefox" or "send me backoffice details" witch I cannot do.

 

Module should make changes that will make a score in google pagespeed test better, but it does not do that. Also, when module is instaled I cannot log into the back office without deleting https:// from back office address.

 

What can I do now ? Can someone else help me ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, you can ask for refund...

If you want good speed, you hire a developer who could optimize your pages  but of course it would be more expensive than buying a module. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/16/2018 at 6:26 PM, marek slachta said:

 

Hi, marek slachta

Problem in your server please contact server provider this is not module issue

if you need any help contact me any time .

Thank you so much

Quote

 

 

 

Edited by Keshva thakur. (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More