Jump to content
charlestcr

Not able to login backoffice website working

Recommended Posts

Pls help not able to login back office... website is working ...

while logging to back office its rounding only...after some times i am getting error message(pls check attached images)

prestashop version is 1.6.1.18.. pls help very urgent..

Thank You.

Untitled.png

Untitledsss.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Inaki919 said:

We suggest you use this workaround to temporary disable API calls: http://bit.ly/2zIVejJ  

Same problem with PS version 1.7.2.4

I've tried your fix but nothing changes.
My frontoffice is working well, but i can't login in my Backoffice (503 error)

someone have found a solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 53 minutos, Daniele Groff dijo:

Same problem with PS version 1.7.2.4

I've tried your fix but nothing changes.
My frontoffice is working well, but i can't login in my Backoffice (503 error)

someone have found a solution?

 

It is the solution that prestashop has facilitated. I have done it and it has been solved. Can you show the files that you have modified?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More